Papper

 

Uppslaget

Två gånger i veckan får du 3000000 brevlådor till Sveriges lägsta kontaktkostnad.

Klicka på omslaget för att se prislista.

 

Vagabond

Vagabond är Sveriges största resemagasin. Första numret kom
ut 1987 och tidningen har sedan dess vuxit för varje år och är
nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till
reseinspiration och reseinformation. Tidningens inspirerande
resetips, välskrivna resereportage och fantastiska bilder har
upprepade gånger gånger vunnit flera prestigefulla pris och i
redaktionen hittar man bland annat Årets journalist och Årets
krönikör. Kvalitét och passion går alltid hand i hand i allt som
Vagabond producerar vare sig det är tidning, guideböcker,
resepoddar eller digitala reseguider.

Mediafakta (svenska)

Media information (english)

 

Utemagasinet

Utemagasinet är tidningen för dig som älskar uteliv. Vi förflyttar oss helst på egna ben och de aktiviter vi skriver om är vandring, skidåkning, längdskidåkning, skridskor, toppturer, paddling, cykling, klättring och fjällöpning.
Vi hjälper och inspirerar dig att komma ut och uppleva naturen med både mångårig kunskap och spaning på de senaste trenderna.
Utemagasinet skriver om tipsen och genvägarna som förhöjer din uteupplevelse. Hur du packar din ryggsäck för att orka en vecka i Sarek, men också var du hittar de nära äventyren du hinner med på ett veckoslut. Vi gör utförliga produkt-, kläd-, och utrustningstester i varje nummer. Och presenterar guider om var de bästa turerna för både vinter- och sommaraktiviter.

Mediafakta på svenska

Media information in english

 

Åka Skidor

Åka Skidor är Skandinaviens största skidtidning sedan 1975. Tidningen inspirerar alla skidentusiaster till spännande åkning och vägleder läsaren inför val av skidresa och köp av utrustning.

Åka Skidors erkända skidfotografer ser till att tidningen alltid innehåller läckra skidbilder i absolut världsklass. Åka Skidors läsare får de senaste produktnyheterna, god hjälp att utveckla sin skidåkning och de bästa tipsen inför skidsemestern.

Mediafakta (svenska)


 

Big Game

Med fokus på inspiration, hög etik och kvalité ger vi våra
läsare de bästa jakterna och de riktigt stora upplevelserna.
Varje fullmatat nummer innehåller reportage, jaktresor, guider,
utrustning, tester, intervjuer, inspiration samt mat & dryck.

Klicka på bilden för att se prislista.

 

King

King är i idag det ledande och enda magasinet i herrmodesegmentet som utkommer med tolv utgåvor per år, en frekvens som ger dig som annonsör en oslagbar närhet och regelbunden kontakt med målgruppen.

Media information (english)

 

HR People

I februari lanserar Sveriges HR Förening det unika magasinet HR People som sätter fokus på människan och mänskliga relationer i yrkeslivet. För oss är det en naturlig utveckling i att fortsätta vara en stark och drivande röst för att lyfta fram och stärka HR-frågor på alla nivåer i Sverige.
HR People ska bli den självklara mötesplatsen för beslutsfattare, beslutspåverkare och studenter som är genuint intresserade av frågor inom HR, kompetensförsörjning och arbetsmarknad.

Här får du ta del av de senaste trenderna och forskningen samt möta människorna som gör verklig skillnad och som öppenhjärtigt delar med sig av sina erfarenheter.

Klicka på omslaget för prislista och mer info.