Papper

Uppslaget

Uppslaget delas ut två gånger i veckan och når drygt 2,6 miljoner hushåll som gillar reklam och därför tackar ja till reklam. 

Sveriges lägsta kontaktkostnad.

Klicka på omslaget för att se prislista.

Vagabond

Vagabond är Sveriges största resemagasin. Första numret kom ut 1987 och tidningen har sedan dess vuxit för varje år och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Tidningens inspirerande resetips, välskrivna resereportage och fantastiska bilder har upprepade gånger gånger vunnit flera prestigefulla pris och i redaktionen hittar man bland annat Årets journalist och Årets krönikör. Kvalitét och passion går alltid hand i hand i allt som Vagabond producerar vare sig det är tidning, guideböcker, resepoddar eller digitala reseguider.

Klicka på omslaget för mediafakta och prislista.

Åka Skidor

Åka Skidor är Skandinaviens största skidtidning sedan 1975. Tidningen inspirerar alla skidentusiaster till spännande åkning och vägleder läsaren inför val av skidresa och köp av utrustning.

Åka Skidors erkända skidfotografer ser till att tidningen alltid innehåller läckra skidbilder i absolut världsklass. Åka Skidors läsare får de senaste produktnyheterna, god hjälp att utveckla sin skidåkning och de bästa tipsen inför skidsemestern.

Klicka på omslaget för mediafakta och prislista.

Utemagasinet

Utemagasinet är tidningen för dig som älskar uteliv. Vi förflyttar oss helst på egna ben och de aktiviter vi skriver om är vandring, skidåkning, längdskidåkning, skridskor, toppturer, paddling, cykling, klättring och fjällöpning. Vi hjälper och inspirerar dig att komma ut och uppleva naturen med både mångårig kunskap och spaning på de senaste trenderna.

Utemagasinet skriver om tipsen och genvägarna som förhöjer din uteupplevelse. Hur du packar din ryggsäck för att orka en vecka i Sarek, men också var du hittar de nära äventyren du hinner med på ett veckoslut. Vi gör utförliga produkt-, kläd-, och utrustningstester i varje nummer. Och presenterar guider om var de bästa turerna för både vinter- och sommaraktiviter.

Klicka på omslaget för mediafakta och prislista.

 

Fastighetstidningen

Fastighetstidningen är branschtidningen för Fastighetsbranschen. Varje nummer har når 28 000 läsare. 

Med en annons i Fastighetstidningen når du inte enbart 15 000 fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela landet utan också politiker, beslutsfattare och opinionsbildare. Vi erbjuder även annonsering på webben och i våra nyhetsbrev som går ut fem dagar i veckan. 

Prislista och utgivningsplan 2021

FORM - En unik tidning

FORM – en unik tidning Form har en unik position i arkitektur- och designvärlden.Som den sannolikt äldsta tidningen i sin genre, grundad 1905, har Form älskats av sina läsare i generationer.

Tidningen vänder sig främst till arkitekter och designer men också till en designintresserad allmänhet. Fokus ligger på arkitektur, inredning, möbel- och industridesign. Men vi bevakar även konsthantverk, grafisk design och mode.

Form ges ut med sex nummer per år i en svensk och en engelsk utgåva. Som annonsör är ni med i båda. 

Mediakit